BIO challenge

Ontdek hoe je een eye-popping Instagram bio creëert voor meer volgers, klanten en verkopen.

Hoe schrijf je in één regel een 'eye-popping' bio voor Instagram (of andere Social Media kanalen)
waardoor mensen je willen leren kennen of zaken met je willen doen?

Dit is en unieke samenwerking tussen Susan Wind (energetisch en één van de beste copywritercoach van Nederland) waarbij we onze krachten hebben gebundeld speciaal voor jou.

Ben jij druk op de Social Media platformen, maar ondanks al je inspanningen om lekker sociaal bezig te zijn merk je dat je maar weinig volgers erbij krijgt...


En wij weten het als geen ander.. 

Wie zijn wij? Susan en Mariska, gedreven ondernemers!

Het klinkt misschien bizar, maar voor mij - Susan, was volgers 'verzamelen'  nooit mijn nummer één prioriteit en een goede bio eveneens.

Totdat Mariska mij attenderen op mijn bio en zei: "Suus, die BIO van jou die slaat echt helemaal nergens op! Ik kan er niet eens uithalen wat je precies doet!"

Beetje bij beetje kwam het besef binnen dat ik hier wat mee mocht gaan doen om mijzelf beter te positioneren. Ik paste mijn bio aan. 

Wat er toen gebeurde is niet te geloven…

De ene na de andere volger meldde zich aan. Ik kreeg meer berichten wat resulteerde in meer opdrachten en verdubbelde mijn volgers op Instagram. 

De opmerking van Mariska heeft mijn ogen geopend. 

Dat niet alleen.

Zo attendeerde Susan óók Mariska op het volgende: ‘Maris, gebruik woorden en termen wat ze -willen- in plaats van wat ze -nodig- hebben!’

Whow, wat een uitdaging!

Uiteindelijk kwam ook bij mij het besef om deze ‘eye-opener’ toe te passen. Leren om mijn doelgroep beter te raken met ‘eye-popping’ teksten. Wat resulteerde in meer volgers, connectie met mijn doelgroep én nieuwe klanten.  

De plank misslaan!

Om die reden hebben wij besloten een bio challenge te organiseren om jou te helpen. 

Wij zien namelijk dat veel ondernemers volledig de plank mis slaan. Zeker als het gaat over die cruciale bio-regels!

In deze bio challenge ontdek je de 3 geheimen om een 'eye popping' bio te creëren, waarmee je meer potentiële klanten aantrekt. 

Note: Als je ideale klant niet weet dat je bestaat, hoe kunnen ze je dan vinden, weten hoe goed jij bent en een aankoop bij je doen?

Wat ontdek en krijg je?

 • 3 simpele stappen om jouw bio te versimpelen en helder te krijgen.
 • Do en don't voor een winstgevende bio, waarmee je de juiste klanten aantrekt.
 • Mariska neemt je mee in de wereld van Social Branding - trek de juiste klanten aan met jouw onweerstaanbare online uitstraling via de socials.
 • Susan neemt je mee als copywriting expert - hoe jij je boodschap overtuigend op papier krijg.
 • BONUS: Template om je 1 regel pitch te schrijven  
 • BONUS: Wie is jouw Ideale Klant template  
 • VIDEO'S: 3 video opnames van elk 60 minuten video kijktijd

Wat levert deze challenge je op? (replay)

 • Heb je door middel van de magische formule een heldere bio-boodschap die je meer klanten oplevert.  
 • Trek je meer juiste volgers aan en meer 'engagement'.
 • Weet je wat je moet toepassen om er voor te zorgen dat je nieuwe potentiële bezoeker je kan vinden via de zoekresultaten.
 • Je weet wat je moet schrijven voor al je platformen - LinkedIn, Clubhouse, Facebook en natuurlijk Instagram.

Maak je boodschap helder en verdubbel je volgers. In deze bio challenge ontdek je hoe een bio schrijft waar je ideale klant op aanhaakt - en niet meer loslaat! Yes! 

Je allereerste indruk...

Je Instagram bio is jouw allereerste indruk die je achterlaat bij elke nieuwe bezoeker van je feed. Het is een kwestie van het maken of kraken.

You never get a second change for a first impression!


Jij bepaalt wie je naar je feed wilt trekken en wie niet. Daarom dien je heel selectief te  zijn over wie je aanspreekt. Als iemand je profiel bekijkt, wil je dat ze stoppen en denken "Ze lijkt me best cool, daar wil ik meer van weten!" en op die volgknop drukken.

Zou het niet geweldig zijn als er een magische pil was die het schrijven van je bio gemakkelijker kon maken? Maar helaas, die bestaat niet!

Het schrijven van een bio lijkt moeilijk, maar hoeft het helemaal niet te zijn. Er bestaat wél een magische formule die ik graag met je wil delen!

Dus laat ons je erbij helpen.

Ben jij klaar om op Instagram te groeien en je nieuwe bezoekers de gelegenheid te geven je beter te leren kennen? Zodat je werkt aan het opbouwen van die vertrouwensband?

Het is super geschikt voor jou als:

Kennisondernemer

Voor jou als je weet dat je iets bij te dragen hebt met je bedrijf in deze wereld. Je wilt met jouw kennis zoveel mogelijk mensen bereiken en vooral op een leuke, laagdrempelige en persoonlijke manier! 

Aanpakker & doener!

Voor jou als je READY bent voor de volgende stap in je bedrijf. Je komt in actie en neemt de  leiding en verantwoordelijkheid voor je eigen groei en succes!

Besef hebben

Voor jou als je inziet dat het opbouwen van een persoonlijke relatie belangrijk is voor vertrouwen en meer verkopen.  

Aanrommelen

Voor jou als je het spuugzat bent om maar online aan te rommelen en losse flodders te schieten, zonder écht resultaat.

Customers served! 45 + challenge deelnemers gingen je voor
Customers served! 45 + challenge deelnemers (samen met Susan Wind) gingen je voor

Over ons

Mariska Huijnen

TopGemerkt

Als ervaren klantreis reisleider help ik nuchtere, echte aanpakkers en intuïtieve vrouwelijke kennisondernemers met het opzetten van een persoonlijke en verbindende klantreis die we met plezier vertalen naar een winstgevende salesfunnel die 150% bij jou past! 

Ik leer je alle stappen, systemen en strategieën die hiervoor nodig zijn. Zodat je vooral met een hoge energie en vanuit fun en flow de juiste mensen bereikt en een doorlopende klantenstroom aantrekt.

Susan Wind

Succes met Woorden / New Energy 4 You

Als energetisch, copywriter en schrijfcoach ben ik een van de weinige creatieve copywriters in Nederland die zich heeft gespecialiseerd in thema's als; energie, frequenties, healing, het onderbewuste en alles wat daar mee te maken heeft. 

Ik hou ervan om 'vage' onderwerpen te vertalen naar een begrijpelijke en creatieve tekst, die je lezer raakt in het hart. Intuïtieve Copywriting voor bewuste coaches, healers, enegiewerkers & online ondernemers.

Je hebt maar 3-5 seconden om je potentiële bezoeker  ervan te overtuigen dat ze zeggen 'JA daar wil ik meer van weten!'

aantal blije challenge deelnemers

Ik ben Chris, personal assistant, en heb de 3 daagse Eye popping bio challenge gevolgd bij Mariska Huijnen en Susan Wind. In deze drie dagen ben ik door een enerverend programma geloodst over alle ins and outs en do's en don't mbt instagram bio's. Er is persoonlijke aandacht voor ieders bio en het programma is interactief en op maat. Kortom, je wordt zelf ook aan het nadenken gezet. Mariska en Susan zijn pro's en en dat merk je.

Chris Klijsen-Thomassen

Ik ben Nanny, va in spé en ik heb de 3 daagse gevolgd bij jullie. Ik vond het super interessant en het heeft mij enorm geholpen. Wat ik heel leuk vond om te zien hoe de rest van de groep ook actief bezig was met updaten. Iedereen die groeide als ik kijk naar de voor en na foto's. Ik wil Susan en Mariska enorm bedanken

Nanny Bosch

Ik ben Mariska, spiritueel mentor, en ik heb met super veel plezier de 3 daagse Eye popping BIO challenge van mijn naamgenoot Mariska Huijnen en Susan Wind gevolgd. Jullie duidelijke opdrachten, leuke voorbeelden en verhelderende inzichten hebben mij op een creatieve manier aan het werk gezet en dat heeft mij maar ook veel andere deelnemers van deze challenge een super gaaf resultaat opgeleverd. Het combineren van jullie beide expertises zorgt voor een mega toegevoegde waarde bij het maken van een goede BIO. Jullie zijn echte toppers!

Mariska de Roo

Dat ik aan deze bio challenge van Susan Wind en Mariska mee 'moest' doen was duidelijk, dat het een werkelijke 'challenge' zou worden ook. Dat ik zó zou gaan ploeteren, zweten en hart- en hersenkraken had ik (gelukkig ;-)) niet kunnen voorzien. Maar ... ik ben bij de diepte in mezelf gekomen die nodig was om de werkelijke verandering te maken en échte keuzes te maken. Want tja, anders pas je gewoon niet helder en lekker in een bio. Ik ben Willemijn, geboorteluisteraar. Super challenge, fantastische begeleiding; een aanrader wanneer jij verschil wilt gaan maken!

Willemijn Thiel

Als trouwambtenaar voor de mooiste dag ben ik mezelf aan het profileren en heb ik met veel plezier 3 dagen lang de leerzame, leuke en interessante 'Eye Popping' bio challenge verslonden (ja, elke dag was ik er live bij). Het is wel duidelijk dat ik meer verstand heb van trouwen dan van Social Media. Daarom heb ik veel gehad aan de tips en tricks, compleet met checklists, vele voorbeelden (daar hou ik van) en duidelijke uitleg. Lekker praktisch bezig zijn met het topteam Mariska Huijnen en Susan Wind, die elkaar perfect aanvullen en de tijd nemen om alle vragen te beantwoorden en feedback te geven. Zelfs tot 's avonds laat. Ik heb werkelijk alles gelezen en heb veel geleerd van alle medecursisten die tot mooie resultaten kwamen. Kortom: deze challenge is echt een aanrader. Na al die inspiratie ben ik er klaar voor om eindelijk mijn Bio dusdanig aan te passen dat ik al die bruiden de mooiste dag kan bezorgen...

Lucinda Kuik-van Den Bos

Meest gestelde vragen

Voor wie is de training geschikt?

Deze training is bedoeld voor jou als nuchtere, echte aanpakker en intuitieve vrouwelijke kennisondernemer als je staat te trappelen om je bereik te vergroten. 

Je verkoopt een dienst en bent op zoek naar een doorlopende stroom aan klanten. 

Het is zeer geschikt voor jou als het het spuugzat bent om maar online aan te rommelen en losse flodders te schieten! Je weet dat als je een succesvol bedrijf wilt runnen, je het niet aan het toeval overlaat. Je neemt de leiding en verantwoordelijkheid voor je eigen succes en groei.

Je bent er namelijk klaar voor om met jouw kennis meer mensen te bereiken, je impact te vergroten en hiermee zoveel mogelijk mensen verder helpen!

Kan ik meteen starten?

Jazeker! Alles op eigen tempo en tijd.

Hoe gaat het te werk?

Bij aanschaf van de training, krijg jij direct een mail in je inbox met de login voor de training. Kijk ook even in je spambox, het kan zijn dat hij hierin terecht is gekomen. 


Schaf je meerdere trainingen aan, komen deze allemaal in je eigen account te staan.


De factuur is ook meteen naar je onderweg die je kunt gebruiken voor je eigen administratie.


Bij vragen kun je altijd contact met mij opnemen via:

mariska@topgemerkt.nl


Zou het niet geweldig zijn als jij aan het einde van de online training een keigoede Instagram biografie hebt staan die ready is om nieuwe bezoekers om te toveren tot trouwe volgers én toekomstige klanten?

© TopGemerkt Academy | Online leeromgeving van TopGemerkt.nl