(T)opgemerkt op Social Media voor extra zichtbaarheid 

Trek eenvoudig (meer) klanten aan via de socials door 300% jezelf te zijn!

10 videolessen die je gegarandeerd meer zichtbaarheid op Social Media oplevert. 

Vind je zichtbaar zijn een flinke uitdaging of klinkt het voor jou als hoge wiskunde?

Vind je online zichtbaarheid of zichtbaar zijn soms ook z'n dingetje? Een flinke uitdaging? Bij de gedachte om jezelf online te laten zien begint de stress omhoog te lopen. Er zijn wellicht angsten of overtuigende belemmeringen die om de hoek kijken die behoorlijk irritant kunnen zijn.

Zou je niets liever willen dan jezelf vol zelfvertrouwen online te laten zien op een manier die echt bij jou past? Zonder dat je jezelf altijd maar moet laten zien? Want voelt het soms echt als een moetje voor jou?

 • Je weet ook wel dat je zichtbaar wilt zijn als ondernemer, maar je hebt geen idee waar je het beste start.
 • Je voelt je soms zo overweldigend door alle online keuzes en dat maakt je onzeker.
 • Je durft soms niet vol overtuiging jouw missie te volgen omdat je bang bent wat andere van je zullen denken.

Enzovoorts...

En, dat begrijp ik als geen ander. Geloof me.. je staat hier écht niet alleen in!

Nu mis je klanten...

Doordat jij jezelf nu niet genoeg online laat zien, weet je ideale volger of bezoeker NIET van jouw bestaan! 

En dat is ZONDE!

Note: Als je ideale klant niet weet dat je bestaat, hoe kunnen ze je dan vinden, weten hoe goed jij bent en een aankoop bij je doen?

Hoe zou het voor je zijn als je vol zelfvertrouwen online zichtbaar bent?

Dat je opvalt & 300% onderscheidend bent door puur jezelf te zijn?

Zodat je met jouw vibe en energie eenvoudig de tofste klanten aantrekt, meer omzet genereert én plezier ervaart in het ondernemerschap..

Het is super geschikt voor jou als:

Kennisondernemer

Voor jou als je weet dat je iets bij te dragen hebt met je bedrijf in deze wereld. Je wilt met jouw kennis zoveel mogelijk mensen bereiken en vooral op een leuke, laagdrempelige en persoonlijke manier! 

Aanpakker & doener!

Voor jou als je READY bent voor de volgende stap in je bedrijf. Je komt in actie en neemt de  leiding en verantwoordelijkheid voor je eigen groei en succes!

Besef hebben

Voor jou als je inziet dat het opbouwen van een persoonlijke relatie belangrijk is voor vertrouwen en meer verkopen.  

Aanrommelen

Voor jou als je het spuugzat bent om maar online aan te rommelen en losse flodders te schieten, zonder écht resultaat.

Customers served! 6 + Ondernemers gingen je voor!

Hi, ik ben Mariska!

Trotse nuchtere dodo, mega direct & eerlijk, strategische denker, funnel freak, HSP-er, intuïtief en hoge dosis energie.

Als ervaren klantreis reisleider help ik nuchtere, echte aanpakkers en intuïtieve vrouwelijke kennisondernemers met het opzetten van een persoonlijke en verbindende klantreis die we met plezier vertalen naar een winstgevende salesfunnel die 150% bij jou past! 

Ik leer je alle stappen, systemen en strategieën die hiervoor nodig zijn. Zodat je vooral met een hoge energie en vanuit fun en flow de juiste mensen bereikt en een doorlopende klantenstroom aantrekt.

In de tussentijd heb ik diverse e-books, challenges, masterclasses en online trainingen ontwikkeld waarmee ik zowel betaald als organisch veel mensen hebt bereikt en duizenden e-mailadressen op mijn mailinglijst heb verzameld.

Hier help ik jou óók graag bij!

Zorgen dat jij jouw (eerste) 1000 potentiële klanten op je mailinglijst krijgt, zodat je jouw eigen goud in handen hebt.

In mijn Online TopGemerkt Academy Bibliotheek (OTAB) heb ik alles wat ik heb gemaakt en ontwikkeld speciaal voor jou verzameld op één plek.

Liefs, Mariska

Wees jezelf! Er zijn al zoveel andere..
- Loesje

AANTAL ENTHOUSIASTE REACTIES

Voordat ik bij Mariska kwam, zat er in het plaatsen van mijn Sociale Media totaal geen structuur of eenheid. Ik deed letterlijk maar wat. Tijdens de training heb ik geleerd hoe ik deze structuur kon toepassen. Dit heeft tot 50% meer volgers opgeleverd in 5 maanden en mijn eerste twee bestellingen zijn ook al een feit!

Claire

De Bruidbloemist

Claire van der Velden - debruidsbloemist - referentie - TopGemerky

Mariska geeft je inzichten in de mogelijkheden van Social Media. Ze laat je met een duidelijke visie door de bomen het bos zien in de vele mogelijkheden. Ze geeft structuur en helderheid om je merk en natuurlijk jezelf zichtbaar te maken. Geen content stress. Zichtbaarheid vanuit liefde en kracht in duidelijke vorm en structuur op de verschillende kanalen. Mariska is bruisend en heeft mooie ideeën zodat je top opgemerkt wordt door je doelgroep.

Mirna

De Hooggevoelige Ondernemer

Mirna den Reijer van De Hooggevoelige Ondernemer - referentie - Topgemerkt 1

Mariska Huijnen heb ik leren kennen via een van de Instagram challenges die ze gaf en wat is het een enthousiaste, energieke en deskundige onderneemster! Ze denkt heel erg mee, verplaatst zich moeiteloos in jouw situatie en onderneming en brengt veel ideeën aan. Dit heeft mij echt geholpen om mijn business meer neer te zetten en mij ook meer zichtbaar te maken op social media. Ze laat jouw merk echt spreken en je bedrijf groeien!

Sylvia

HR Sylvia Klink

Module overzicht

Les 1
Wat is Social Media inclusief haar kanalen

In deze les leer je wat Social Media nu precies is. Je krijgt meer inzicht over de 5 grootste kanalen. Met informatie als: hun doelgroep, interessante feitjes en welke soort content je hier zoal kan delen. Zodat jij bewust gaat kiezen uit de vele soorten Social Media en dit platform helemaal gaat veroveren. 

1 les

36 min video

Les 2
De doelen en gevaren van Social Media

In deze les zet ik jou aan het (na)denken over jouw eigen Social Media doel(en). Zodat jij leert om haar sterke kanten optimaal te benutten. Maar ook doelbewuster in te zetten, om zo jou sociale fans beter te bereiken.

1 les

36 min video

Les 3
Zakelijke Facebook instellingen + Hoe start je een FB live? + 2 gouden tips!

In deze les optimaliseer je diverse Facebook profiel instellingen. Waarmee jij jouw fans in één oogopslag meer duidelijkheid kan geven. Daarnaast hoe je een Facebook Live opstart. Inclusief 2 tips wat 80% van de ondernemers nog niet toepast wat direct meer zichtbaarheid oplevert.

1 les

32 min video

Les 4
Hoe maak je nou die kick-ass Instagram bio?

In deze les leer je de meest gemaakte Instagram Bio fouten. Leer met de juiste tips deze om te buigen naar een kick-ass Bio waar ze niet meer omheen kunnen! Je hebt namelijk maar 1-3 seconden om door te geven waar jij voor staat en de tijd om je eerste indruk te maken.

1 les

28 min video

Les 5
Wat zijn de diverse content types?

In deze les leer je meer over de diverse content types inclusief praktische voorbeelden. Zodat jij leert hoe je dit voor je eigen business kan ombuigen en gebruiken. Zodat jij met jouw content veel meer van betekenis kan zijn voor jouw sociale fans.

1 les

40 min video

Les 6
Deze 4 verschillende formats helpen je om je content online aan te bieden

In deze les leer je wat de 4 soorten content formats zijn. Waarmee je leert om zo je content op meerdere manieren aan te bieden aan je doelgroep. (Eye-opener!) Hét recept om je op verschillende manieren online te doen exploderen. 

1 les

22 min video

Les 7
Het hebben van een Social Media Strategie: waar begin je en wat is de juiste aanpak!

In deze les leer je het verschil tussen het hebben van een Social Media aanpak (doel) en een Social Media strategie. Daarnaast hoe je er voor zorgt dat je snel een Social Media strategie kan opzetten die zorgen voor duidelijkheid voor jou, je bedrijf én nog belangrijker: jouw klant!


1 les

34 min video

Les 8
Met deze 3 stappen jouw content aanpak uitwerken

In deze les leer je de 3 basisstappen die nodig zijn voor het hebben van een juiste contentstrategie. Wat jou minder contentstress oplevert en meer rust, energie en tijd oplevert om andere dingen te gaan doen.

1 les

23 min video

Les 9
Plan je Social Media post in voor Facebook en Instagram via een eenvoudige tool

In deze les leer je hoe je via Facebook je Social Media post kan inplannen voor FB én Instagram. Leer hoe je er wel voor kunt zorgen dat je online zichtbaar bent, terwijl jij heerlijk aan het genieten bent van een overheerlijk ijsje ;)

1 les

24 min video

BONUS Les 10
BONUS: Start vandaag nog met jouw eenvoudig 1-minuut video met deze 4 simpele onderdelen

In deze les leer je hoe je vandaag nog start met jouw eenvoudige 1-minuut video met deze 4 simpele onderdelen. Zie in dat jij met beeld je boodschap kan delen en zo werkt aan het creëren van die belangrijke vertrouwensband. 

1 les

23 min video

Je resultaat
na de training:

 • Je hebt een goed inzicht in alle Social Media platformen, zodat je gemakkelijk een keuze maakt welke bij je past. 
 • Je ontdekt met welk doel je Social Media het beste gebruikt, zodat je er meer klanten uithaalt. 
 • Je leert 2 cruciale Facebook tips toe te passen die direct zorgen voor gratis zichtbaarheid.
 • Je hebt een kraakheldere Instagram bio staan, waarmee je jouw volgers verdubbeld.
 • Je leert wat de diverse content types zijn, waarmee je verbinding aangaat met je doelgroep.
 • Je leert hét concept om zeer eenvoudig en makkelijk content te maken, waarmee je optimaal zichtbaar bent én de juiste klanten bereikt.
 • Je leert hoe je een Social Media strategie opzet, zodat je meer verkoopt.
 • Met krijgt een eenvoudig content stappenplan, voor minder contentstress en meer houvast.
 • Je leert een eenvoudige inplantool te gebruiken, dat zorgt voor meer rust en tijdwinst.
 • Hoe je door 4 eenvoudige stappen je (eerste) video maakt, waarmee je meteen meer verbinding maakt met je doelgroep.

Je bent slechts één stap verwijderd van meer zichtbaarheid!

Meest gestelde vragen

Voor wie is de training geschikt?

Deze training is bedoeld voor jou als nuchtere, echte aanpakker en intuitieve vrouwelijke kennisondernemer als je staat te trappelen om je bereik te vergroten. 

Je verkoopt een dienst en bent op zoek naar een doorlopende stroom aan klanten. 

Het is zeer geschikt voor jou als het het spuugzat bent om maar online aan te rommelen en losse flodders te schieten! Je weet dat als je een succesvol bedrijf wilt runnen, je het niet aan het toeval overlaat. Je neemt de leiding en verantwoordelijkheid voor je eigen succes en groei.

Je bent er namelijk klaar voor om met jouw kennis meer mensen te bereiken, je impact te vergroten en hiermee zoveel mogelijk mensen verder helpen!

Kan ik meteen starten?

Jazeker! Alles op eigen tempo en tijd.

Hoe gaat het te werk?

Bij aanschaf van de training, krijg jij direct een mail in je inbox met de login voor de training. Kijk ook even in je spambox, het kan zijn dat hij hierin terecht is gekomen. 


Schaf je meerdere trainingen aan, komen deze allemaal in je eigen account te staan.


De factuur is ook meteen naar je onderweg die je kunt gebruiken voor je eigen administratie.


Bij vragen kun je altijd contact met mij opnemen via:

mariska@topgemerkt.nl


The 3 C's of life: Choices, Chances, Changes.
You must make a Choice to take a Chance
or your business will never Change.

© TopGemerkt Academy | Online leeromgeving van TopGemerkt.nl